skip to content

L’experiència MBA d’Insead (vídeo)

by ViTo • August 10, 2011 Comments off

Aquesta tarda, estava navegant una estona i he trobat uns videos d’Insead que tenia guardats als preferits. I ja sabeu com va, comences a veure uns quants segons d’un, i acabes passant per veure la llista completa… maleït youTube! De totes maneres, trobo que alguns d’aquests estan molt “currats” i reflecteixen força bé alguns dels trets d’Insead que he mencionat anteriorment.

Aquí en teniu un sobre l’experiència del MBA:

O bé, com condensar un any sencer en un únic dia, bé, de fet són 3 minuts i mig només 🙂 . Suposo que és així com va el dia mig a Insead… One Day One Year.

Hi ha millor manera d’entendre els campus de Fonti i Singy que a través d’una mica de rivalitat? Aquí teniu el Fontainebleau state of mind; la qual cosa em recorda… quin fred que hi fa a Fontainebleau durant la tardor / hivern (almenys des de la perspectiva d’un català).

I un dels meus preferits. M’encanta aquesta cançó enganxosa i optimista: Lisztomania, del grup Phoenix. Així doncs, us presento amb els Insead Brat pack mashup, que també inclou imatges d’ambdós campus, Singapore i Fontainebleau.

Per cert, si no recordo malament, la majoria d’aquests videos (entre d’altres) han estat fets per estudiants per cursos de màrketing multimèdia. Enhorabona nois!